Едоардо Сантини спечели титлата Най-красивият в Италия през 2019 г.

...
Едоардо Сантини спечели титлата Най-красивият в Италия през 2019 г.
Коментари Харесай

Най-красивият италианец за 2019 г. иска да стане свещеник

Едоардо Сантини завоюва купата „ Най-красивият в Италия " през 2019 година, което е мъжката версия на " Мис Италия ".

21-годишният тосканец, родом от Кастелфиорентино, от този момент измина много път, който го изведе в последна сметка до настоящето му решение да стане духовник.

Откакто се окичи с купата си, красавецът работи като модел и танцьор, изкара и курсове по актьорско майсторство. Тези сфери обаче не го карат да се усеща на вярното място. Така младежът стига до извода, че желае да се посвети на църквата.

„ На 21 години татко ми е взел решението да се ожени за майка ми, тъй като е забременяла. На 21 години майка ми е станала майка, а аз се намирам на пътя, по който ще стана духовник, в случай че Бог го изиска ", написа Едоардо в профила си в инстаграм. Той описа, че през миналите години е срещнал момчета, които му посочили какво е църквата, и му дали мощ да си зададе въпроси, които таял у себе си още от дребен, само че от боязън не ги задълбочавал. Така първата стъпка я направил през предходната година, когато отишъл да живее с двама свещеници. „ Това беше най-хубавото прекарване в живота ми, което ми разреши да срещна братя и във всекидневието си да намеря оня отговор, който чаках да пристигна от горната страна ",обяснява решението си Едоардо. Затова в края на годината за него било нещо естествено да насочи искане до епископа да стартира подготвителната година, която ще го води до семинарията. Той е почнал да учи теология и се е посветил на работата си в две католически енории до Флоренция. Младежът не взел решението си елементарно, най-много поради опасенията „ какво ще кажат хората за него ". Той обаче счита, че самичък си бил „ издигнал повече стени, в сравнение с имало в реалност ".

Пред в. " Национе " тосканецът споделя, че няма да изостави сферите на танците, модата и актьорското майсторство, тъй като те са част от неговите пристрастености, само че че ще ги употребява в друг подтекст.

Едоардо в предишното бил и плувец, печелейки и народен шампионат в Маса Карара през 2022 година

Виолина Христова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР