Еднопосочно движение на моторните превозни средства предстои да се въведе

...
Еднопосочно движение на моторните превозни средства предстои да се въведе
Коментари Харесай

В още една зона на Пловдив! Въвеждат еднопосочно движение по няколко улици

Еднопосочно придвижване на моторните транспортни средства следва да се вкара по вътрешните улици в карето сред булевардите  „ Васил Априлов “,  „ Свобода “, „ Копривщица “ и „ Пещерско шосе “. От тази заран стартира слагането на нужните над 170 пътни знака, оповестяват от общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “.
Прочетете още
Зоната обгръща двата квартала, ситуирани от северната  и южната страна на „ Пещерско шосе “. Еднопосочността там се ползва в сходство с генералния проект на общината за организация на придвижването.

„ От началото на мандата изпълнихме съвсем 100 % ограниченията, заложени в генералния проект. Въведената до момента еднопосочност значително реализира предстоящите резултати  – по-лесно по дребните улици се движат колите, има и повече места за паркиране, а това понижава напрежението в трафика “, разяснява заместник-кметът по превоз Тодор Чонов. Той увери, че макар едновременната реализация на многото огромни инфраструктурни планове в Пловдив, които са били отлагани с години, общината съумява да сътвори оптимална организация на придвижването.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР