Едногодишна терапия, парализа, проблеми с речта и мисълта – така

...
Едногодишна терапия, парализа, проблеми с речта и мисълта – така
Коментари Харесай

Момичета с шокиращи разкази след употреба на райски газ: Припадаш и не помниш

Едногодишна терапия, парализа, проблеми с речта и мисълта – по този начин наподобяват от първо лице следствията от използването на балони с божествен газ. У нас става известно елементарно да си закупиш божествен газ изключително в центъра на София. Млади девойки описват пред бТВ по какъв начин са почнали да използват божествен газ и какво е чувството.

„ Когато започнах редовно да вземам балони, стартира от три бутилки, което са почти 300 балона “, споделя Даниела Багдасарян.

„ Мисля, че това е новият опиат. Ти просто падаш. Припадаш и се събуждаш и повръщаш. Дори когато повръщаш, не си в схващане, с цел да схванеш, че повръщаш “, добавя тя.

„ Пробвах за първи път в дискотека във Варна. Беше станало доста известно. Сънувах умрялата си баба, която ми сподели, че е време да ме прибере “, споделя Багдасарян. Момичето споделя, че се е отделила от приятелите и фамилията си, заключвала се е сама и желала единствено да взимам балони.

„ Не бях яла две седмици. Потърсих помощ, когато започнаха да ми треперят и изтръпват ръцете. Трудно ми беше да вървя, не можех да вдишвам. Отидох в болничното заведение, където не одобриха съществено, че имам взаимозависимост от балони “, продължава описа си тя, до момента в който една невроложка не ѝ споделя, че има полиневропатия и ѝ назначава физотерапия. Лечението коства над 20 000 лв..

„ Всеки път припадах, ставаше ми неприятно. Но възприятието на опият те кара да забравиш за проблемите.Трае няколко минути, а след това ти става зле. Удряла съм се в стени. Припадала съм и съм имала цицина. Случвало ми се като си купя в Студентски град да припадна в храстите. Събудих се на земята “, споделя Емона Костова.

„ Всички младежи търсят използването на този божествен газ, тъй като той в действителност не е наркотично вещество “, показва доцент доктор Людмила Нейкова, шеф на катедра „ Токсикология “ във ВМА.

Момчето, чиято идентичност остава скрита пък споделя, че е получил частична парализа, няма сензитивност и няма мощ. Той съжалява, че е срещнал използването на божествен газ

„ Хората не взимат съществено възбраната, а не знаят какъв риск това за здравето “, безапелационен е младежът, който приканва управляващите у нас да ползват възбраната за пазаруване на божествен газ у нас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР