Едно от звездните бебета на 2019 г. - дъщеричката на

...
Едно от звездните бебета на 2019 г. - дъщеричката на
Коментари Харесай

Теа и Наум направиха погача на дъщеричката си

Едно от звездните бебета на 2019 година - дъщеричката на звездата от "Откраднат живот " Наум Шопов и половинката му Теа Минкова, имаше своя първи празник. Става въпрос за ритуала, на който дами орисват детето, а точно - погачата.

Амая сигурно няма да си спомня празненството, само че от фотосите в профила на Теа се вижда, че е било в действителност уютно и радостно празненство, предава Нова Телевизия.

Във влога си Теа споделя, че много компании са се свързали с тях с предлагането да провеждат гратис празника на Амая, само че родителите отказали.

Празникът се празнува на 40-ия ден от рождението на бебето и за Теа и Амая той е почнал рано сутринта с посещаване в черква, където духовник им е чел молитва. На младите родители било предложено да не чакат бебчето да навърши годинка.

Наум Шопов стана баща на момиче

Самият празник се е състоял в дома на майката на Теа и е бил в розовата гама. Имало е мъфини с името на Амая, доста френски макарони и торта.

Разбра се, че Наум и Теа чакат първата си рожба през лятото, когато двамата споделиха фотография от почивката си на остров Тасос. Амая се роди на 5 декември предходната година.

View this post on Instagram
Погачата на Амая Благодаря на всички орисници, които направиха първия празник на момиченцето ни толкоз специфичен /и занимателен! / В канала ни в YouTube качихме и влог от цялото премеждие с избора на балончета, мъфинчета..... абе сещате се линк в био и в стори

A post shared by Tea (@teaminkova) on Jan 21, 2020 at 9:43am PST

View this post on Instagram
Е, няма по-хубава заран от тази! Нашето момиче направи 40 дни и по този мотив, @teaminkova й провежда погача. Можете да видите по какъв начин мина тя в последното ни видео. Напишете "Теа и Наум " в YouTube

A post shared by Д-р Наум Шопов (@shopov) on Jan 21, 2020 at 10:47am PST
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР