Едно от Златните момичета на България Християна Тодорова се включи

...
Едно от Златните момичета на България Християна Тодорова се включи
Коментари Харесай

Големи шампиони с обща благородна кауза

Едно от Златните девойки на България Християна Тодорова се включи в благотворителна самодейност. Тя е международна и европейска шампионка по художествена гимнастика с ансамбъла, както и бронзов медалист от Олимпийските игри в Рио през 2016г.

Християна Тодорова, която през днешния ден е интернационален арбитър, не остана безразлична към идеята на Йорданка Митева и се включва в благотворителния търг “Станимира Петрова и шампиони”!

За да можем да победим дружно с Йорданка, тя подарява своята лента, с която е завоювала международна купа на България. Лентата е с подпис от нея и може да бъде твоя. Всеки, който желае може да се включи в търга тук .

Голямата Йорданка Благоева също се включи, като подари 3 продукта в поддръжка на благотворителния търг. Тя даде плакет за признателност за цялостния й принос в спорта, връчен й не от различен, а от Левски.

Златният екип на Станимира Петрова от Европейските игри в Минск също може да бъде изплатен с благородна цел. С него боксьорката ни завоюва златен орден за България.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР