Едно от предизвикателствата за дамите, които носят очила – как

...
Едно от предизвикателствата за дамите, които носят очила – как
Коментари Харесай

Как да се гримирате, ако носите очила

Едно от провокациите за дамите, които носят очила – по какъв начин да се гримират по този начин, че очилата да не се окажат спънка.

Очилата в действителност могат да бъдат много прелестен метод да изразите личността си, в случай че си изберете подобаващите рамки. А в случай че разполагате и с няколко чифта – още по-добре.

Но когато става дума за гримиране, има няколко съществени неща, които е добре да вземете поради, с цел да не се окаже, че от визията ви нищо не се е получило.

Тъмни кръгове под очите

Очилата могат да хвърлят сянка под очите, като по този метод ще основат илюзията за тъмни кръгове. Добра концепция е да употребявате коректор с оранжев подтон под окото и даже на клепача, с цел да озарите зоната. Оранжевото контрастира на сини или лилави подтонове на кожата. Хайлайтър или блестящи сенки в вътрешния ъгъл на долния клепач също ще оказват помощ.

Миглите

Когато носите очила, миглите са едно от най-важните неща, на които да акцентирате. Извивайте ги постоянно преди да нанесете спиралата, тъй като това “отваря ” окото. Нанасяйте серпантина единствено на миглите на горния клепач, не и на тези на долния, тъй като това също може да хвърли сянка под очите и да провали целия ви труд да избегнете резултата тъмни кръгове.

Очна линия

Очната линия също остава единствено на горния клепач, а с цветовете експериментирайте – пробвайте кафяво, моряшко синьо и сиво, с изключение на класическото черно. Ако ви се желае да пробвате и по-ярки цветове, няма проблеми.

Дръзки устни

Ако харесвате повече червилата и глосовете, а не грима за очите, идеално. Балансирайте цвета на рамките на очилата с устни в дръзновен червен или розов цвят. Независимо дали се подготвяте за вечерта или става дума за дневния ви грим, дръзките устни сграбчват окото.

Плътни вежди

Така както очилата ви ще рамкират очите, веждите ще рамкират очилата. Ако веждите ви са рехави, запълнете ги с молив или сенки, само че постоянно ги поддържайте плътни.

Цветът на сенките

Ярките цветове може да наподобяват прекомерно под тежките рамки за очила, по тази причина изберете неутрални нюанси. Експериментирайте с текстурите – блестящи или мат.

Правилната грижа за кожата вечер
5 предписания с кафе в грижата за хубостта
Как вярно да четем етикетите по козметиката

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР