Едно от предимствата на социалните мрежи безспорно е фактът, че

...
Едно от предимствата на социалните мрежи безспорно е фактът, че
Коментари Харесай

Принцеса Даяна и принц Кирил по бански - непубликуван кадър

Едно от преимуществата на обществените мрежи несъмнено е фактът, че те разрешават на своите консуматори да надзърнат в персоналния живот на известните персони, пазещ се по традиция надалеч от светлините на прожекторите, запознавайки ги с малко известните събития, които го построяват, било то от предишното или сегашното.

Така да вземем за пример преди броени часове в Инстаграм се появи непоказван до момента кадър на принцеса Даяна, оповестен от 82-годишния Джанкарло Джамети, който дружно с Валентино Гаравани основава световноизвестната фешън къща " Valentino ". Въпросното изображение е снимано в разгара на лятото през 1990 година, тъкмо две години преди майката на принцовете Уилям и Хари дефинитивно и публично да се раздели с техния татко.
 Принцеса Даяна и принц Кирил по бански - непубликуван кадър
Снимката демонстрира Даяна на борда на яхтата " T.M. Blue " - благосъстоятелност на моделиера, плаваща край крайбрежията на Италия, облечена в наследник бански костюм с жълти претекстове от две елементи, върху който носи мрачно лилава риза с пай ръкав и възел начело. Визията ѝ се добавя от чифт слънчеви очила, а в ръката си държи пиво. Компания ѝ прави с три години по-младия от нея княз Кирил Сакскобургготски, който също е облечен в плажно облекло и се усмихва към фотографския обектив с кръстосани пред гърдите си ръце, както и фамозния дизайнер.

В този интервал лейди Ди към този момент не с Чарлз, който най-сетне е почнал връзка с огромната си обич Камила Паркър-Боус. Чуждестранни медии настояват, че това време е извънредно тежко за принцесата на Уелс, защото тя е имала връзки с офицер Джеймс Хюит, който за нейно отчаяние е бил командирован в Германия. Скоро откакто обичаният ѝ отпътува, тя освен се пробва да избави брака си, само че и да пребори булимията, от която страда.

" Момент от другарството с принцеса Даяна и Кирил Сакскобургготски ", гасят думите на Джамети към поста, събрал все още повече от 13 хиляди лайкове.
 Принцеса Даяна и принц Кирил по бански - непубликуван кадър
В началото на септември Джанкарло показа в персоналния си акаунт сходна снимка от същия ден, разкриваща, че с тях на плавателния съд е била и Росарио Надал - тогавашната брачната половинка на Кирил, дарила го с две дъщери и един наследник, с която той се разведе през 2012 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР