Едно от последните летни попълнения на ЦСКА Марселино Кареасо ще

...
Едно от последните летни попълнения на ЦСКА Марселино Кареасо ще
Коментари Харесай

Разкритие: Нов в ЦСКА титуляр във Враца

Едно от последните летни попълнения на ЦСКА Марселино Кареасо ще се завърне в стартовия състав на Саша Илич за гостуването на Ботев Враца.

Колумбиецът направи мощен дебют с аления екип при успеха с 4:0 над Хебър, а по-късно се включи на равнище от аварийна пейка и против Ботев Пловдив. Той завоюва дузпата, от която Дюкенс Назон означи победното попадение в Коматево.

Кареасо още веднъж ще работи на позицията зад двамата централни нападатели във групировка 3-5-2, която Саша Илич употребява в последните седмици.

Сръбският експерт ще направи най-малко още две промени по отношение на почналите против Ботев Пловдив.

Със сигурност измежду титулярите ще се завърне и Дюкенс Назон, а с огромни шансове да започват от първата минута са още Брадли де Нойер и Маурисио Гарсес. Наказан за срещата във Враца е Амос Юга, който в Коматево получи петия си жълт картон от началото на акцията.

Срещу канарчетата наложително бе сменен бранителят Иван Турицов. Той получи удар в глезена, само че тренира пълноценно в последните дни и ще бъде разполагаем на Саша Илич за гостуването на стадион „ Христо Ботев “.

Не е изключено измежду титулярите да се завърне Мено Кох, който не взе присъединяване в последните 3 срещи на армейците.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР