Едно от новите попълнения на Левски Уелтон призна, че е

...
Едно от новите попълнения на Левски Уелтон призна, че е
Коментари Харесай

Уелтон: Не се чувствам като звезда, не съм по-специален от останалите

Едно от новите попълнения на Левски Уелтон призна, че е уверен, че неговият отбор има силите да вдигне Купата на България. Както е известно, на 15 май “сините ” се изправят против ЦСКА - София в пряк конфликт за оценката. Ето какво съобщи още бразилецът:
 Левски без двама офанзивни играчи против Черно море Левски без двама офанзивни играчи против Черно море
" Чувствам се доста добре в Левски, приспособих се бързо. Както аз, по този начин и съотборниците ми се стремим дружно още да подобряваме представянето си.

Искаме да спечелим купата, желаем успеха във финала. Трябва да работим крепко в този дуел, с цел да победим. Финалът с ЦСКА ще е огромен мач. Ще дам всичко от себе си, с цел да побеждаваме. Ако допринеса с гол за триумфа, ще бъде ужасно. Радвам се, когато въвеждам и нося наслада на почитателите ни. Те са страхотни и ни вдъхват спомагателна сила на терена. На последователите ни желая да кажа да изискват от нас постоянно да даваме най-хубавото.

Не се усещам като звезда. Всички в отбора сме еднообразно значими. Не съм по-специален от останалите. И въпреки всичко - постоянно е хубаво, когато чуеш положителни думи за себе си ", сподели бразилецът пред “БНТ ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР