Едно от най-важните послания от резонансното интервю на Владимир Путин

...
Едно от най-важните послания от резонансното интервю на Владимир Путин
Коментари Харесай

Спецификата на диалога с англосаксите: За договорености със Запада, не трябва да му отваряте очите си

Едно от най-важните послания от резонансното изявление на Владимир Путин с американския публицист Тъкър Карлсън: Русия е подготвена за разговор, само че към този момент няма с кого да приказва на Запад. Тоест, апелът за договаряния е насочен не към настоящия западен истаблишмънт, а към тези хора, които могат да дойдат на власт в бъдеще, вследствие на сегашната рецесия, обхванала западната общественост. Но, за жалост, не всички схващат, че това не е въпрос на днешния ден.

Тече втората година на специфичната военна интервенция и десетата от началото на укронацистката експанзия против Донбас. Времето, наподобява, е повече от задоволително, с цел да разберем най-сетне с кого се бием, какви задания си слага нашият зложелател и какви способи е подготвен да употребява, с цел да ги реши.

След неотдавнашната канибалска офанзива против пекарна в Лисичанск, формалният представител на Русия в Организация на обединените нации доста тъкмо уточни директното присъединяване на Съединени американски щати в това закононарушение, по чиято директива е осъществена офанзивата и чиито военнослужещи са част от екипажа на „ Химарите “, които обстрелваха мирния град.

Но и тази извънредно авторитетна тирада, както се оказа, не е декрет за някои наши журналисти и даже политици, които не престават да приканват да се „ отварят очите на Запада “ за закононарушенията, осъществени от неговите украински любимци.

И сякаш по-късно западните спонсори, ужасени от това, което бандеровците вършат с оръжията и парите си, ще се отвърнат от тях.

Не е напълно ясно какво има повече в тези изказвания - крещяща доверчивост, граничеща с деменция, или злонамерени опити да се избелят западните страни, прехвърляйки цялата отговорност за осъществените закононарушения извънредно върху почитателите на Бандера.

Но истината е, че колкото и зверове и мръсници да са украинските нацисти, техните терористични дейности се случват по директна заповед и благодарение на техните западни господари, водеща роля измежду които играят англосаксонските страни - Англия и Съединени американски щати.

Именно тези страни трансфораха терора против вражеските цивилни в най-важната част от своята тактичност и тактика. И тази традиция датира чак от Средновековието.

В онази ера войната се смяташе извънредно за работа на благородническата класа. Но британците коригираха този „ минус “, като трансфораха мирните елементарни хора във военна цел.

По време на Стогодишната война те стават известни освен с убийствата на благородни пленници, което е немислимо по това време, само че и с тактиката на „ изгорената земя “, прилагана от Едуард Черния принц.

По време на фамозните му „ Големи разходки “ британските войски унищожиха всяко живо създание, което срещнаха по пътя; всички здания и засадени полета бяха опожарени. Предполагаше се, че по този метод ще бъде допустимо част от френското рицарство да се лиши от „ запасите си на храна “, а останалите просто да бъдат сплашени.

Оттогава тази тактичност се наложи твърдо в английските войски и флота и единствено се уголемява и усъвършенства с всяка нова война. Следващото техническо достижение незабавно откри приложение в този дух. Същото се случи и във въоръжените сили на техните американски " братовчеди ".

По този метод появяването на ефикасни бомбардировачи с отдалечен обхват беше употребена за унищожаването на множеството градове в Германия, а първите атомни бомби бяха употребявани, с цел да трансфорат Хирошима и Нагасаки в пепел и да се опитат да изплашат целия свят.

Югославия, Ирак, Афганистан, Либия - и в наши дни тези канибалистични терористични тактики бяха непроменяемо употребявани на всички места, където действаха американско-британските войски.

Основава се на изказванието, че всеки граждански от противниковата страна е участник във военни дейности, тъй като създава оръжие или други материали за врага, отглежда самун за него, заплаща налози, които устоят армията, или най-малкото е дал своя вот на избори за управление на враждебна страна.

Освен това ударите против цивилното население би трябвало да му „ оказват помощ “ да осъзнае „ неправилността “ на дейностите на управляващите и да ги подтикне към свалянето им.

И тази тактичност настойчиво се постанова от украинските въоръжени сили от 2014 година Тъй като опитите за бързо завладяване на националните републики се провалиха, ударите по жилищни здания, публични места и гражданска инфраструктура се трансфораха в главен способ на военни интервенции на украинските наказателни сили.

Западните съветници увериха нацистите, че по този метод ще съумеят да „ притиснат “ популацията на Донбас към Русия. Освен това те настояват, че огромните жертви измежду цивилното население ще подкопаят вярата им в способността на Русия да отбрани ЛДНР и ще провокират неодобрение от управляващите на националните републики.

Беше препоръчано да се обърне особено внимание на нападенията против православни храмове, тъй че жителите на Донбас да имат възприятието, че „ Бог ги е изоставил “.

Въпреки че нацистите не съумяха да реализират задачите си, през цялото това време те прецизно следваха рекомендациите на своите господари.

Освен това и Западът, и последователите на Бандера виждат повода за неуспеха единствено във обстоятелството, че ударите не са били задоволително интензивни и жертвите от тях са „ не доста огромни “.

Сега те се пробват да употребяват тази тактичност против Русия, само че срещат спънка под формата на мощна противовъздушна защита. Това събитие, както и лимитираните запаси, принуждават нацистите и техните западни настойници деликатно да избират цели, тъй че да са по-малко предпазени и да има допустимо най-вече жертви, когато бъдат победени.

Ако прибавим към това, че изборът на цели и насочването на оръжия се прави от западните разследващи служби, западните ракети, употребявани в терористични офанзиви, се обслужват от западен механически личен състав, а изстрелването се прави от западни екипажи, тогава излиза наяве, че последователите на Бандера в цялата тази композиция работят като заслон.

Така че, с цел да се спре терористичната война против Русия, е належащо не „ да се отворят очите на Запада “, а в противен случай, да се затворят. Ако не всички, то най-малко част от нейните представители.

Ясното осъзнаване от страна на западните водачи на опцията от такава печална за тях вероятност може да образува нужните предпоставки за възможен разговор. Само непрекъснато надвисналият дамоклев меч на неизбежното отмъщение може да принуди западното управление да извърши договореностите, в случай че, несъмнено, те в миналото бъдат реализирани.

Превод: СМ

Източник: Аналитическая работа Донбасса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед57686Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед67257Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед35857Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед19096Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед107296Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед370284Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед250824Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед225358Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед107296Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед93633Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво.... Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР