Едно от най-прекрасните неща в магията е, че може да

...
Едно от най-прекрасните неща в магията е, че може да
Коментари Харесай

3 магически ритуала за привличане на позитивна енергия

Едно от най-прекрасните неща в магията е, че може да се направи на всички места и когато и да е. Не е нужно да носите особено покривало или да танцувате към бълбукащ казан...

Въпреки че всички желаеме огромна обич, доста пари и живот, цялостен с завършения, от време на време се нуждаем от напълно малко магия: нещо, което да ни накара да се усещаме по-добре всеки ден. Ето три елементарни вълшебен ритуала, които ще ви оказват помощ да бъдете положителни, уверени и съсредоточени. Опитайте ги и вижте по какъв начин магията се случва в живота ви!

Ритуал за отбрана на силата

Как да го извършите: Има доста вариации, само че ето два от най-приятните. Първата техника се назовава „ закопчаване с цип “, където си представяте голям цип, който стартира от таза ви и минава чак до върха на главата. Всичко, което би трябвало да извършите, е да си визиите по какъв начин затваряте този цип и по този метод запечатвате цялата си добрина и позитивизъм!

Какво прави: Защитата на вашата сила е метод да държите отрицателните въздействия надалеч от себе си. Случвало ли ви се е да влезете в стая и да чувствате като че ли поглъщате неприятните трептения на някой различен? Не си го измисляте!

Кога да го извършите: Най-добре е преди да напуснете къщата за деня, макар че можете да го повтаряте през целия ден, когато се чувствате изтощени.

Втората техника за привличане на позитивна сила включва виждане на себе си вътре в сфера. Някои хора обичат да се пресъздават вътре в огромен розов балон, през който може да проникне единствено позитивна сила (и цялата негативност, ревнивост и неприятни трептения се връщат назад! ).

Ритуал за повишение на увереността

Как да го извършите: Вземете парче карнеол и го заредете под светлината на цялостната луна. Поставете го на перваза си и задайте желанието този камък да разсъни още веднъж силата ви да се движите решително във всяка обстановка, да възпламени вашата жизнеспособност и да ви извърши с позитивна сила. След като го оставите да се зарежда за една нощ, можете да го употребявате, когато пожелаете! Дръжте го в джоба си по време на изявленията, поставете го на бюрото си и го разтривайте, когато имате потребност от малко сила и кураж!

Какво прави: Този амулет ще ви държи фокусирани и уверени, без значение против кого и какво се изправите. С помощта на този камък можете да продължите решително напред, без значение от всичко.

Кога да го извършите: Първоначално при пълнолуние. След това всякога, когато се насочите към обстановка, в която желаете да бъдете най-хубавата си версия.

 Ритуали при пълнолуние

Ритуал медитация

Излезте на открито. Събуйте обувките си и стъпете на тревата. Намерете безшумно място и застанете с разтворени крайници, наклонете глава обратно и затворете очи. Представете си дълга шнур, която потегля от коронната ви чакра и влиза в земята, слизайки толкоз надълбоко, че допира земното ядро. След това визуализирайте разширението на тази шнур, тъй че да стане като хубав галактически улей, през който целият яд, горест, гняв и объркана сила се стичат надолу. Когато почувствате, че сте го пуснали, можете да взривите кабела (в мозъка си, несъмнено! ) и по-късно да пресъздавате слънцето, изпълващо тялото ви със златиста светлина.

Какво прави: Тази супер елементарна техника за медитация е един от най-хубавите способи, които познавам да се отпуснете в действителност. Вместо да се задушавате и да се чувствате обзети от безпокойствие, избирате да се свържете със земята и да позволите на вашата отрицателна сила да изчезне. Като по този метод притегляте положителна сила.

Кога да го извършите: Всеки път, когато се чувствате уплашени, претрупани, разочаровани, ядосани.

Вижте и други ритуали за благоденствие!

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР