Едно от най-малко променяните системни приложения в Windows - Notepad,

...
Едно от най-малко променяните системни приложения в Windows - Notepad,
Коментари Харесай

Microsoft ви дават причина да не инсталирате... Word

Едно от минимум променяните систематични приложения в Windows - Notepad, продължава своя неочакван, само че и изненадващо бърз преход към модерността с нови функционалности - инспекция на правописа и автоматизирано поправяне на грешките.

През последните няколко години базовият текстов редактор получи поддръжка на Unix и Mac знаци, табове за работа с няколко файла по едно и също време, брояч на знаците и редовете, по-добра поддръжка на UTF-8, ъпгрейд на функционалността за търсене и така нататък
 Microsoft ще създадат Windows неосъществим за кракване
Microsoft ще създадат Windows неосъществим за кракване

Компанията си показва бъдеще, в което компютрите ни са... виртуални и чартърен

Тъй като Notepad постоянно се употребява за редактиране на програмен код и четене на логове, ще има опция те да не се ревизират за неточности, защото, както от Microsoft вярно означават, на сходни места общоприетата лексика е по-скоро изключение. В останалите случаи пък се поддържа опция за основаване на потребителски речник с спомагателни думи.

Всичко това прави Notepad извънредно комфортен вид за текстове, които не се нуждаят от бележки под линия, комплицирано форматиране или най-малкото няма да се печатат. Така paperless офисът получава нов офлайн инструмент - а, дано не се лъжем, и за множеството домашни консуматори бърза стратегия за писане със спелчек е изцяло задоволителна.
 Всеки с Windows към този момент ще може да манипулира фотоси с AI
Всеки с Windows към този момент ще може да манипулира фотоси с AI

Премахване на обекти посредством изкуствен интелект влиза в приложението Photos

Проверката на правописа към този момент е в предварителна тестова версия, само че в идните месеци ще стигне до всички консуматори на Windows 11.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР