Едно от най-красивите лица на Нова телевизия слиза от екран,

...
Едно от най-красивите лица на Нова телевизия слиза от екран,
Коментари Харесай

Бебе свали красива водеща от екрана на „Нова“

Едно от най-красивите лица на Нова телевизия слиза от екран, научи „ Марица “ от нюзрума. Причината е повече от радостна. Водещата Даниела Пехливанова е бременна с второ дете. 

Чаровната журналистка чете новините по Нова нюз, като прави репортажи и за Нова тв. Даниела стартира в медията през 2013 година и се връща там преди три години, откакто се опитва и в другите две национални медии. Тя беше измежду първите, създали репортажи от огнището на коронавирус в Плевен, когато започва нервността в България.



Иначе позитивните вести за малкия екран не стопират. След като притежателят Драган Шолак заведе цялата медийна група за Коледа на празненство в Белград, босовете най-сетне съумяха да завършат фамозното пренасяне в новата постройка. Тя се намира на един хвърлей от сегашния офис по пътя за летището. Очаква се първите предавания от модерния билдинг да са на 15 януари.

Добра вест зарадва и съперниците от bTV. На работа в малкия екран се връща репортерът Емил Митев, който правеше пиперливи материали за утринния блок. Бившият ръгбист се опитва като ПР в държавна организация и напусна медията през май предходната година. Явно работата като публицист бързо е почнала да му липсва и той скоропостижно се върна при старите сътрудници. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР