Едно от най-хубавите неща в партньорството, наред с гледането на

...
Едно от най-хубавите неща в партньорството, наред с гледането на
Коментари Харесай

За тези зодии партньорът винаги е на първо място

Едно от най-хубавите неща в партньорството, наред с гледането на сантиментални филми дружно, е съзнанието, че до себе си имаш човек, на който постоянно можеш да разчиташ. Разбира се, за множеството хора интимната връзка е от огромно значение, само че някои зодии слагат колегата си над всичко и напряко го боготворят.

Телец

Спечелите ли един път сърцето на Телеца, може напълно да разчитате на него. Той слага потребностите на колегата си над своите, тъй като желае връзката им да е щастлива в дълготраен проект. Стабилността и сигурността вдъхват на Стрелеца възприятие за успокоение и сигурност.

Рак

Емоционалната сигурност е изключително значима за Рака, заради което е подготвен на всичко, с цел да върви връзката му безпрепятствено. Този воден знак обаче не трябва да прекалява с грижите за колегата, тъй като в случай че усети, че е употребен, бързо може да охладнее. Но когато се усеща сигурен и предпазен, никой не е по-верен от Рака.

Скорпион

Страстен, трудолюбив и волеви: това са отличителните качества на Скорпиона съгласно хороскопа. Това важи и за интимната му връзка. Когато Скорпионът се влюби, то е същински. Би могъл по през целия ден да приказва и мечтае за обичаната (любимия). Нищо чудно, че го (я) издига на фундамент и избира компанията му (й) пред тази на всеки различен.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР