Едно от най-големите турски издания Fanatik свърза двама офанзивни футболисти

...
Едно от най-големите турски издания Fanatik свърза двама офанзивни футболисти
Коментари Харесай

И Тоби Хайнц попадна в полезрението на турски гранд

Едно от най-големите турски издания Fanatik свърза двама офанзивни футболисти от българското състезание с локалния гранд Бешикташ.

Според информацията, треньорът на отбора Ръза Чалъмбай харесва доста качествата на нападателя на Ботев (Пловдив) - Антоан Бароан и вижда в негово лице опция на Венсан Абубакара, който най-вероятно ще напусне Истанбул. Освен това на него е бил препоръчан плеймейкъра на ЦСКА Тобиас Хайнц.

Специалистът е изискал спомагателен разбор на качествата на норвежеца, а в Турция напомнят, че той към този момент е играл в южната ни съседка. Между 2019 и 2021 година той носи екипа на локалния Касъмпаша.

В момента Хайнц се намира в доста неприятна форма, като към този момент 9 следващи дуела няма голов принос. Той започва сезона доста мощно - с 3 попадения и 3 асистенции в предходните 9 мача, само че по-късно попадна в дупка, от която по този начин и не съумява да излезе. Не е изключено в някоя от идващите срещи на отбора той да остане на аварийна пейка, в случай че не усъвършенства формата си, написа " Тема Спорт ".
 Амос Юга игра като титуляр за ЦАР в международна подготовка
Амос Юга игра като титуляр за ЦАР в международна подготовка

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР