Едно от ключовите нововъведения ще бъде опцията Quick Share, която

...
Едно от ключовите нововъведения ще бъде опцията Quick Share, която
Коментари Харесай

Android ще се сдобие с функция за обмен на данни между смартфон и компютър

Едно от основните нововъведения ще бъде опцията Quick Share, която ще се появи както на операционната система Android, по този начин и на смарт телефоните на Samsung.

Тази функционалност ще разреши на потребителите бързо да обменят данни сред телефони и лични компютри. Инженерите на компанията също по този начин възнамеряват да употребяват UWB технологии и други безжични средства за транспорт на наличие сред устройства.

Компанията напомня функционалността Fast Pair, показана на CES 2022. Тази алтернатива разрешава на смарт телефоните бързо да се свързват с безжични слушалки и други аудио устройства. Fast Pair ще бъде разполагаем на устройства през февруари, споделят в Гугъл. Освен това някои тв приемници, основани на Гугъл TV и Android TV OS, могат да се употребяват като център за ръководство на образован дом.

Корпорацията също по този начин дава обещание да направи усъвършенствания и в картографската услуга Гугъл Maps. Сред новите функционалности, потребителите ще могат да интегрират своите електрически транспортни средства в приложението, позволявайки маршрутите да се пресмятат въз основа...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР