Едно от големите дербита от 14-ия кръг в италианската противопоставя

...
Едно от големите дербита от 14-ия кръг в италианската противопоставя
Коментари Харесай

Старата госпожа ще продължи подмладяването срещу... богинята в Серия А

Едно от огромните дербита от 14-ия кръг в италианската опълчва и Аталанта. Двубоят на " Алианц Стейдиъм " ще се организира на 27 ноември - събота, като ще започва в 19:00 часа българско време. Точките са еднообразно значими и за двата гранда. " Бианконерите " ненапълно поправиха кошмарното си начало на сезона в шампионата, само че ще би трябвало да се постараят още много, в случай че желаят най-малко да намерят място в топ 4 на крайното класиране.

Към момента те са на осма позиция с 21 точки от 13 мача. " Богинята " пък е на четвъртото място със единствено четири пункта повече от противника си, като рискува да бъде застигнат от него. За триумф на домакините от Торино предлага коефициент от 2,20, до момента в който за победа в интерес на гостите от Бергамо ставката е 3,35 (равенството е оценено на 3,70).
Мощните офанзиви на Ювентус и Аталанта водят до цялостен паритет
Двата отбора са изцяло равностойни в директните конфликти в последно време. В последните им осем публични мача са си разменили по две победи, а в останалите четири срещи за завършвали наедно. Все отново Ювентус рани съществено Аталанта преди няколко месеца, триумфирайки във финала за Купата на Италия (с победа с 2:1).

И двата тима обичат да играят атакуващо, а последният им конфликт, в който не е маркирано нито едно попадение, датира от... 1997 година (след това са изиграли 48 мача!). В три от последните им пет дуела във всички шампионати пък непроменяемо се означават най-малко три гола (в два от случаите - по четири). Коефициентът на efbet в този им конфликт да има над 3,5 попадения е 2,85, до момента в който за под 3,5 гола е 1,50.



Във футбола има неписано предписание, че колкото повече голове има в една среща, толкоз по-малко ъглови удари би следвало да се състоят. Съперничеството сред Ювентус и Аталанта значително го удостоверява. Само в два от последните пет мача сред тях се е случвало общият брой изпълнени ъглови удари да е двуцифрено число (дори има случаи с по едвам четири и шест изпълнени корнера в тази рамка мачове). Коефициентът и този път корнерите да са под 8,5 е 2,45, до момента в който за над 8,5 ъглови удара ставката е 1,55.
Дерби и огромен залог е гаранция за напрежение и... картони
Както при множеството дербита, по този начин и тук много постоянно нервите взимат връх, а това надлежно води до картони. В последните 6 публични срещи сред тези два тима са раздадени общо 37 картона (в това число и два директни червени), което прави приблизително по 6,1 на дуел. Коефициентът на и в този им конфликт да има над 5,5 картона е 1,85, до момента в който за под 5,5 е 2,00. И двата червени картона от тези срещи са през второто полувреме. Коефициентът за това да има червен картон още през първата част е 17,00.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР