Едно мъдро мече е казало:Колкото повече, толкова повече!“. Ние подкрепяме

...
Едно мъдро мече е казало:Колкото повече, толкова повече!“. Ние подкрепяме
Коментари Харесай

Публикуват предистория за Мечо Пух по действителни събития

Едно умно мече е споделило:„ Колкото повече, толкоз повече! “. Ние поддържаме житейската му истина и всекидневно се опитваме да достигнем до цялостното успокоение и духовно равновесие, което  притежава.

Добрата вест е, че вдъхновяваща сбирка с нови истории за Мечо Пух следва да пусне тази есен английското детско издателство Farshore. Те ще описват предисторията към истинската  за обичаното мече, пишат от Гардиън.

Новата сбирка от разкази носи заглавието „ Пух: Имало едно време една мечка “. Тя е написана от детската писателка Джейн Риордан и илюстрирана от художника Марк Бърджис. Първият тираж ще се появи в английските книжарниците на 30 септември, на 95-годишнината от издаването на първата книга за Мечо Пух, оповестена през октомври 1926 година.

 

We’re thrilled to announce Winnie-the-Pooh: Once There Was a Bear, the official 95th anniversary prequel by, out September 30th!
— FMcM (@FMcMAssociates)
Новата сбирка ще включва 10 истории, в които Пух изследва магазина, от който е платен от фамилията на Кристофър Робин. В една от историите играчката, която оживява, посещава Природонаучния музей и Зоологическата градина в Лондон, където се среща с мечката Пух, живяла в зоопарка през 1915-1934 година

Разказите са сътворени от Риордан в авторския жанр на Алън Милн, а илюстрациите в книгата ще бъдат сходни на истинските рисунки, основани от британския художник Ърнест Шепард.

Писателката Джейн Риордан към този момент е написала две книги за Мечо Пух, като резервира максимално стила на Алън Милн. Тя разкри, че предисторията се основава на действителни събития от живота на Кристофър Робин. Дуото Риордан и Бърджис към този момент издадоха заедно две книги — „ Мечо Пух среща кралицата “ (2016) и „ Мечо Пух и отива в Лондон “ (2018). А идната им взаимна творба дава обещание да ни даде още един хубав взор към света.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР