Едно изречение на руския президент Владимир Путин в интервюто му

...
Едно изречение на руския президент Владимир Путин в интервюто му
Коментари Харесай

Изречението, в което Путин разкри какви са целите му към Украйна и НАТО

Едно изречение на съветския президент Владимир Путин в изявлението му пред пропагандиста Дмитрий Кисельов разкри какви са действителните му цели в Украйна – а точно, нейното тотално заличаване. И то е явен сигнал към НАТО, че няма да спре, до момента в който не реализира задачата си.

„ От наша страна би било неуместно да преговаряме в този момент, единствено тъй като им свършват патроните “. Това демонстрира действителните упоритости на Путин, а те в никакъв случай не са били свързани с мирни договаряния. „ Мир “ сега значи капитулация на Украйна. И НАТО доста ясно би трябвало да разбере това, написа немският вестник BILD, представен от.

Tова едно изречение ясно демонстрира, че Путин употребява всяка военна уязвимост, с цел да нападна и да реализира задачите си – унищожаването на Украйна и поробването на украинския народ. Това разкрива мисленето на диктатора и наивността на тези политици, които имат вяра в мирните договаряния с Руската федерация.

В момента Украйна търпи неуспехи на няколко фронта заради обстоятелството, че не получава задоволително оръжия и муниции, като съгласно логиката на някои политици в такива условия Путин би трябвало да е подготвен за договаряния. Но съветският деспот следва напълно друга логичност. Под " договаряния " Путин в действителност не схваща нищо повече от капитулация на Украйна.

Това е отговор на всички, които не престават да изискват стъпки от Украйна и Запада, с цел да създадат договарянията вероятни. Въпреки неуспехите през 2022 година, когато войските му не съумяха да завладяват Киев и той загуби територии на изток и юг, задачата на Путин в никакъв случай не се е променяла:

Путин желае да унищожи самостоятелната украинска страна.А Западът доста ясно би трябвало да разбере това, показва изданието.

Времето в този момент играе в интерес на Кремъл.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР