Едно голо парти на звезди от шоубизнеса в Русия, сред

...
Едно голо парти на звезди от шоубизнеса в Русия, сред
Коментари Харесай

„Дойче веле“: Един скандал с голо парти разтресе цяла Русия

Едно " голо празненство " на звезди от шоубизнеса в Русия, измежду които и Филип Киркоров, провокира същински скандал и бурни реакции на неодобрение, съобщи Дойче веле.

 

Увеселението е проведено от блогърката Анастасия Ивлеева в московския клуб „ Мутабор “. Избухналият гръмък скандал беше последван от вълна извинения от участниците в него.

 

Снимките и видеозаписите от празненството провокираха голямо отвращение и измежду околните до властта деятели. Замесените лица бяха обвинени и в така наречен „ агитация на ЛГБТ “, клубът бе затворен за един месец, а доста от съветските телевизионни канали, както и други медийни и рекламни компании замразиха контрактите си с гостите на увеселението.

 

Според някогашният основен редактор на съветското издание на „ Плейбой “ Артемий Троицки, който е разгласен за „ задграничен сътрудник “ в Русия и от 2014 година живее в Талин, разяснява, руснаците не са чак такива пуритани, че да се скандализират от голо празненство:

 

„ Руснаците въобще не са пуритани. В полово отношение Русия – както и някогашният Съюз на съветските социалистически републики – са доста разюздани. А в този момент, съгласно мен, половата необузданост набъбна още повече. Известно е, че когато в страната нещата не вървят, когато обстановката е депресираща и има и стопански, и политически, и идеологически проблеми, най-евтиният метод да се отвлечеш от всичко това е сексът. Не съм чел статистика по въпроса, само че съм изцяло сигурен, че в модерна Русия всички типове порносайтове и други сходни се усещат оптимално добре. “

 

„ Неотдавна прочетох една занимателна история – по какъв начин в Москва била проведена засада в социална сауна, където имало оргия, и били арестувани над 30 души, все голи. Така че, не – руснаците не са пуритани. Въпросът е различен – да бъде впечатлена консервативната аудитория, която може би счита, че Путин не е задоволително корав във боен проект, незадоволително фундаментален във връзка с отбраната на обичайните полезности и така нататък С други думи става въпрос най-вече за хората над 50-60 години, а това е основна част от съветското население. “ – споделя още Троицки.

 

 

 

   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР