Едни предсрочни избори в тази ситуация са нещо много рисково,

...
Едни предсрочни избори в тази ситуация са нещо много рисково,
Коментари Харесай

ГЕРБ смята предсрочните избори за по-малък риск от кабинета

Едни предварителни избори в тази обстановка са нещо доста рисково, само че това, което вършат ръководещите всеки минал ден, ми се коства надалеч по-рисково, разяснява депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред БНР в неделя.

Според него преди избор на съмнение към кабинета обаче би трябвало да се утвърди актуализацията на бюджета, чиито параметри обаче още не са известни.

Биков уточни, че бюджетът на страната сега въобще не е в действителността, тъй като планува 5.6% инфлация и 4.8% стопански напредък.

По думите му Кирил Петков дестабилизира страната най-тежко със своята непросветеност.

Относно това, че Германия и Италия са дотоворили опция за заплащане на съветския газ в рубли, Биков разяснява,че страната ни може да се окаже в позиция на " свръх ястреби ".

" И ние да сме най-глупавите в целия Европейски Съюз. Всички да вземат съветски газ, а само ние да сме свръх ястреби в това отношение ", счита той.

Лидерът на Българска социалистическа партия и министър на стопанската система Корнелия Нинова разяснява пред Нова нюз, че не счита, че скоро ще има предварителни избори.

" Тези непрекъснати диалози по студиата внушават на хората неустойчивост и нерешителност, а народът ни няма потребност от това сега. Има потребност от успокоение, да знае, че има хора, които схващат и знаят накъде водят страната и да го почувстват най-много в ежедневния си живот "., сподели водачът на социалистите.

" Нека да си вършим работата, имаме държавно управление, имаме антикризисен проект, да не се занимаваме с тези опити да се разбие обединението " заключи министър Нинова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР