Едни от най-трудните футболни прогнози за любителите на спортни залози

...
Едни от най-трудните футболни прогнози за любителите на спортни залози
Коментари Харесай

СНИМКА: Любопитен залог на Сити донесе супер печалба на фен на прогнозите

Едни от най-трудните футболни прогнози за феновете на спортни залози са тези за първи голмайстор (когато не са Меси, Роналдо или Салах), както и точни резултати. Това значи, че печелившият залог, който ви представяме, е заслужен за почитание от всеки " състезател " в онлайн пространството.
Фен на футбола в Англия е избрал, меко казано, забавна композиция на срещата Манчестър Сити - Бъртън. " Играчът " е заложил на първи голмайстор Кевин де Бройне и прецизен резултат 9:0 в интерес на Манчестър Сити.
Едва ли някой различен е заложил на тази композиция, защото надали някой различен е очаквал срещата да завърши с 9 гола разлика в интерес на " жителите ". Обикновено в такива мачове по-силният тим си " почива " през второто полувреме, само че " жителите " изпепелиха своя противник, а точно Де Бройне вкара печелившия гол.
Явно момчето (или момичето) е имал сериозен шанс в този ден, като
залог от 21.80 паунда му е донесъл 8 196.80 - страхотна облага, изключително след края на коледните и новогодишни празници. Ако мислите, че разбирате от футболни прогнози, то тогава разгледайте забавните оферти и бонуси на 7777.bg .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР