Едни от най-търсените лекари в областта на онкологията и хематологията

...
Едни от най-търсените лекари в областта на онкологията и хематологията
Коментари Харесай

Водещи хематолози от чужбина ще консултират безплатно деца и възрастни в София

Едни от най-търсените лекари в региона на онкологията и хематологията в Турция ще гостуват у нас през март.

На 24 март в България идват проф. доктор Хилми Апак, експерт по детска онкология и хематология, и сътрудника му педиатър доцент доктор Исмаил Гьонен.

На 31 март ще бъде в София проф. доктор Мустафа Йенерел, един от най-авторитетните хематолози в Турция с интернационален опит в лекуването на болести на кръвта.

Всички те са част от екипа на високотехнологичната болница Liv Hospital и ще съветват гратис пациенти в столицата. Специалистите идват у нас по покана на Здравен информативен център „ Медикъл Караджъ “, в границите на самодейността им да дават достъп на българските пациенти до последните постижения в медицината, като си партнират с едни от най-хубавите лечебни заведения и експерти от целия свят.



Проф. Хилми Апак е експерт с повече от 25 години опит в лекуването на рак при деца. Двамата с доцент Исмаил Гьонен ще гостуват за повторно в България, с която към този момент ги свързват и сполучливо излекуваните дребни пациенти, част от които са комплицирани случаи с огромен отзив в обществото и медиите.

Ракът праковираковири децата се среща рядко и е друг от този при възрастните, а в към 30% от случаите става въпрос за левкемия, наричана още рак на кръвта. Втори по периодичност са туморите на мозъка и гръбнака, следвани от невробластоми, лимфоми и саркоми. Добрата вест е, че в множеството случаи тези болести са лечими, което се дължи както на напредъка в медицината, по този начин и на особеностите на детския организъм, който има неповторими качества за възобновяване, отбелязва проф. Хилми Апак.

Проф. Мустафа Йенерел е хематолог с дълготраен опит като доктор и учител, с теоретичен опит в Съединени американски щати и ползи в региона на злокачествените хематологични заболявания; левкемия, лимфом и миелом; хеморагии и нарушавания на коагулацията; анемии. В работата си ползва най-съвременните способи в хематологията, която е една от медицинските сфери с най-бурно развиване през последните години. Нови „ умни “ медикаменти, таргетни лечения, клетъчни лекувания и редица други нововъведения дават вяра на пациентите със болести на кръвта.

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация в София би трябвало да се запишат авансово на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402, както и да дават всички медицински документи, с които разполагат досега.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР