Едни от най-престижните музикални награди - Грами, бяха раздадени в

...
Едни от най-престижните музикални награди - Грами, бяха раздадени в
Коментари Харесай

Защо феновете на Дуа Липа се ядосаха, че ходи на стрийптийз

Едни от най-престижните музикални награди - Грами, бяха раздадени в края на януари. Както всяко огромно светско събитие, и това не се размина без неофициални празненства след формалната гала.
 Грами 2020, Били Айлиш и огромните спечелили за 2020 година
Кой си потегли с най-вече Грами тази година

Всичко за 62-ата гала в Лос Анджелис

И до момента в който някои от изпълнителите избраха разнообразни нощни заведения, с цел да се позабавляват, то други избраха малко да нагорещят пристрастеностите. Дуа Липа, Лизо и Росалия взеха решение да посетят един от стриптийз клубовете в Лос Анджелис. Малко след визитата на изпълнителките, се появи видеоклип в обществените медии, който обаче провокира разпалени мнения.

Във видеото се вижда по какъв начин Дуа Липа образно показва какво тъкмо се прави на такова място. Изпълнителката откровено се забавлява, танцува и пъха пари в прашките на стриптизьорките. Едно изцяло обикновено изкарване в сходен клуб, бихме споделили ние. Не и съгласно огромна част от почитателите на Дуа Липа обаче.

Wait so Women aren't allowed to go to strip clubs now? Istg y'all don't even know how toxic this cancel culture is getting. Y'all got nerve to cancel Dua Lipa for going to a strip club mean while there are men in the same industry that do this on a daily basis#dualipaisoverparty pic.twitter.com/PZXChb5rRW
— Taffyana (@TaeTaffy) January 28, 2020
Много хора в действителност я осъдиха за държанието ѝ, като я упрекнаха, че не е никаква феминистка. Някои даже си разрешиха да напишат, че певицата се държи с дамите като с предмети и не ги почита като човешки същества.

Интересното в тази ситуация е, че всички нападки са отправени към Дуа Липа и никой не подлага на критика другите две девойки - Лизо и Росалия, които също ѝ вършат компания в стрийптийз клуба.
 Дебора Дюган, Грами 2020 и подмолните кавги
Задкулисните кавги на Грами 2020

Сексуален тормоз, подкупване на гласове и още нещо
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР