Едни от най-обичаните български изпълнители - Орлин Павлов, Любо Киров

...
Едни от най-обичаните български изпълнители - Орлин Павлов, Любо Киров
Коментари Харесай

Три звезди представят Приятели завинаги

Едни от най-обичаните български реализатори - Орлин Павлов, Любо Киров и Владимир Ампов-Графа, са подготвени с ново парче, което ще изпълнят за първи път пред аудитория в зала 1 на НДК на 1 октомври. Песента носи заглавието "Приятели вечно " и това не е инцидентно. Тримата реализатори ги свърза дългогодишна музикална история и персонална дружба. След извънредно сполучливия им взаимен план "Заедно " 7 години по-късно напълно естествено идва вдъхновението за "Приятели вечно " по музика на Графа и текст на Любо Киров и Графа.
"Изключително съм благополучен, че тази ария ще влезе в моя първи независим албум "Още малко ". Нямам самообладание да срещна моите другари Любо и Графа в зала 1 на НДК, където с неповторимите музиканти - Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (пиано), Васил Вутев (барабани), Борислав Бояджиев (перкусии), Владислав Мичев (тромбон), Димитър Льолев (саксофон), Георги Стойков (тромпет), Евден Димитров (бас), Волен Милчев (вокали), Ангел Дюлгеров (китара), които ще бъдат на сцената, ще осъществим този страховит шлагер. Песента ще има и видеоклип, който ще бъде сниман след концерта ", показа Орлин Павлов.
Билети за събитието са в продажба в мрежата на Еventim. В зала 1 на НДК ще се сложи началото на национално турне на изпълнителя, което ще мине през Пловдив на 5 октомври, Бургас на 13 октомври в Държавната опера, Варна на 15 октомври във Фестивален и конгресен център и ще приключи на 20 октомври на сцената в ДКС "Васил Левски " във Велико Търново.

http://www.eventim.bg/bg/bileti/orlin-pavlov-oe-malko-sofia-national-pal...

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР