Едни от най-известните футболисти в света сякаш по закон си

...
Едни от най-известните футболисти в света сякаш по закон си
Коментари Харесай

Топ 6: Най-сексапилните футболни съпруги, за които всички говорят

Едни от най-известните футболисти в света като че ли по закон си избират най-красивите дами за свои половинки. Красавиците постоянно са компактно до футболните звезди, като по едно и също време с това съумяват да се грижат за фамилиите си и да се развиват професионално. 

Ето кои са най-сексапилните футболни съпруги, които влизат в нашата ранглиста. Определено те са едно същинско украшение. 

Шакира 

Половинката на Жерар Пике несъмнено е най-сексапилната изпълнителка в актуалната поп музика. Двамата са дружно от 12 години. Любовта им се разраства по време на Мондиала през 2010 година, когато тя пее химна на Световното. Тогава той се впечатлява от хубостта на колумбийката, която е с 10 години по-голяма от него – изцяло го разбираме.

Виж още: Скандал: Защо не се случи премиерата на Алекса? Гримьорката не съумя да възпее Денис Теофиков

Джорджина Родригес 

Жената до суперзвездата Кристиано Роналдо e прелестната Джорджина Родригес. Двамата се срещат през 2016 година в магазин, в който тя работи. Чаровницата е с цели 10 години по-млада от него, само че това несъмнено не е фактор, тъй като те в действителност са един за различен. Днес тя има всичко, за което може една жена да мечтае, само че в предишното си е израснала в огромна мизерия. Аржентинката не се срами от нищо, а даже прави мини риалити сериал, в който излага живота си на показ. 

Виж още: Аз съм негова майка, той е мой наследник?! Нещо необичайно се случва с Тита

Изабел Гулар 

Смело можем да кажем, че бразилският модел Изабел Гулар е една от най-красивите дами в света. Тя е просто съвършена. Германският вратар Кевин Трап може единствено да се гордее с такава половинка до себе си. Не инцидентно е била част от най-известните ангели на Victoria’s Secret – даже до през днешния ден си остава един от топ моделите за марката. 

Виж още: В топ форма: Луиза Григорова се похвали с релефно тяло

Антонела Рокуцо

Жената до един от най-успешните футболисти Лео Меси e Антонела Рокуцо. Двамата се познават още от деца, само че чак през 2008 година вземат решение да се съберат като двойка. Красавицата е сполучлив модел по целия свят. Връзката на Лео и Антонела е една красива любовна история от футболната сцена, която несъмнено се отличава от мимолетните такива.

Виж още: Miami's calling: Адриан Зурков гъзарее в Съединени американски щати с първокласни гледки и скъпи коли

Пилар Рубио 

Половинката на Серхио Рамос несъмнено може да влезе във всички ранглисти за сексапилни дами. Красавицата е в съвършена форма даже след 4 деца. Направо да ѝ завиди човек. Телевизионната водеща постоянно пуска фотоси по долни дрехи – очевидно желае да подсети за себе си по доста провокативен метод, тъй като знае идеално какъв брой добре наподобява и по какъв начин всички ще ахнат. 

Виж още: Как се снимат най-горещите секс подиуми във филмите? Актьорите споделят скъп опит

Ориана Сабатини 

Екзотичната Ориана Сабатини е дамата до Пауло Дибала, само че и сама по себе си тя е звезда. Аржентинката е сполучлив модел, певица и актриса. Феновете ѝ се разрастват ден след ден. Красавицата обича да разгласява в обществените мрежи фотоси по долни дрехи, където е много известна. Красотата ѝ е оценена по целия свят.

Изображение: https://www.instagram.com/shakira/, https://www.instagram.com/georginagio/, https://www.instagram.com/izabelgoulart/, https://www.instagram.com/antonelaroccuzzo/, https://www.instagram.com/pilarrubio/, https://www.instagram.com/orianasabatini/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР