Едни от най-добрите кулинарни гурута и добре познати лица от

...
Едни от най-добрите кулинарни гурута и добре познати лица от
Коментари Харесай

Кулинарен Masterclass с популярни лица от малкия екран превзема Plovdiv Plaza Mall

Едни от най-хубавите кулинарни гурута и добре познати лица от екран – Стоян Сеймейнски и Лора Найденова ще трансфорат комерсиалния център в същинска професионална кухня. Двамата стават ефирен екип през 2011 година и досега са снимали дружно над 1800 епизода, в които са посочили над 5 500 предписания. Определят се като новатори, авантюристи. Стоян е упражнявал специалността си дълготрайно и в Съединени американски щати в в „ Американ Хаус “ в „ Кемпински Хотел Зографски “, а Лора е работила е за веригата за ръководство на хотели и заведения за хранене " Fair Play International "
Прочетете още
Над 20 участника ще се включат в провокациите, които Стоян и Лора са им подготвили, а точно – подготвяне на място безусловно онлайн на специалитети от френската, европейската и азиатската кухня. От 12 до 18 часа в три следващи кръга ще премерят сили полупрофесионалисти, експерти и дилетанти в сферата, а от 18 до 19:30 часа в събитието ще се включат и още изненади за посетителите на комерсиалния център. Кулинарните гурута и участници ще готвят онлайн в средата на комерсиалния център, пред очите на всички гости и фенове.

Топ сладкари, идващи непосредствено от главния завод на сладкарница „ Неделя “, ще показват тънкости от своите предписания, които ще включват приготвянето на сиропи, кремове, украса и още доста

Посетителите на Plovdiv Plaza Mall ще могат и да опитат от вкусните блюда, чиито подбрани предписания и артикули ще погалят и най-капризните небца.

На Цветница още веднъж ще Ви чакаме с богата и разнообразна стратегия за дребни и огромни. От 11 часа до 13:30 ще плетем цветни венци за всички дребни сръчковци и ще разчитаме на тяхната помощ, като всеки ще може да отнесе венчето със себе си вкъщи. Лазарки ще изпълнят обичайни танци за празника на пролетта, а Великденско шествие с Великденски зайци ще завладяват комерсиалния център с приказно въодушевление от 14:30 та чак до 18:00 часа. В шествието ще се включат приказни горски феи на бонбоните и цветята, които също ще сервират букети и лакомства на дребни и огромни.

Не пропускайте да посетите този иден уикенд Plovdiv Plaza Mall, където в два следващи дни ще честваме пролетта и ще се насладим на доста страсти и разнороден събитиен календар, подобаващ за всички възрасти с вход свободен!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР