Едни от най-честите въпроси, които си задаваме в любовта са

...
Едни от най-честите въпроси, които си задаваме в любовта са
Коментари Харесай

6 знака, че не сте един за друг

Едни от най-честите въпроси, които си задаваме в любовта са „ Подхождаме ли си? “, „ Имаме ли общо бъдеще? “. Има ясни признаци, на които в случай че обърнем задоволително внимание, ще ни разкрият дали този сътрудник е за нас или не. Ако мислим постоянно за предходната си връзка, в случай че се постанова да се променим, с цел да останем във взаимоотношения с него... Това са единствено част от знаците, които споделят „ Не сте един за различен “. Вижте още 6 сигурни знака, че това не е вашата връзка.

Едни от най-честите въпроси, които си задаваме в любовта са „ Подхождаме ли си? “, „ Имаме ли общо бъдеще? “. Има ясни признаци, на които в случай че обърнем задоволително внимание, ще ни разкрият дали този сътрудник е за нас или не. Ако мислим постоянно за предходната си връзка, в случай че се постанова да се променим, с цел да останем във взаимоотношения с него... Това са единствено част от знаците, които споделят „ Не сте един за различен “.

Вижте още 6 сигурни знака, че това не е вашата връзка:

Заедно сте, с цел да не се чувствате самотни
Има връзки, в които сътрудниците не намират благополучие от това да са дружно, само че все пак се опасяват да прекратят взаимоотношенията, с цел да не останат сами. Усещането че не можем да се оправим с живота без половинката си може да ни обрече на злощастие. Има и връзки, които стартират още веднъж, с цел да не сме сами. Склонни сме да приемем за сътрудник персона, която не ни удовлетворява.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР