Едни от ключовите инфраструктурни обекти, които изпълняваме в момента, са

...
Едни от ключовите инфраструктурни обекти, които изпълняваме в момента, са
Коментари Харесай

Пускат движението по Чепинско шосе в София от 10 май


Едни от основните инфраструктурни обекти, които изпълняваме сега, са " Чепинско шосе " и ул. " Езерата ". Към момента придвижването се прави към Негован през улица " Езерата, " която следва да бъде затворена за ремонт от 10 май, а маршрутът ще бъде ориентиран през " Чепинско шосе ", посока Чепиници, изясни още кметът. Тя прикани надзорът да управлява извънредно съществено дейностите по сектора поради идните дъждове, по време на които не може да се поставя асфалт.

По думите на Фандъкова ремонтът е на близо 10 км пътища в регион " Нови Искър ", по които хората минават всекидневно. Шест километра е новият асфалт на " Чепинско шосе " и три километра и двеста метра на ул. " Езерата ", изясни Фандъкова. 

Кметът на регион " Нови Искър " Даниела Райчева, сподели, че пътят е дълго чакан от жителите на обитаемоте места и, че са доста удовлетворени, че заложените периоди се съблюдават, макар недоброто време. Тя изясни, че пътищата, които се ремонтират, обслужват шест от най-големите обитаеми места в регион " Нови Искър " и обгръщат някои от най-големите промишлени зони в региона. 

От на следващия ден ще бъде затворено придвижването по ул. " Кукуш " в сектора от бул. Сливница до 90-градусовия завой, сподели зам.-кметът на Столична община в направление " Обществено строителство " Ангел Джоргов. Причината за това е полагането на последния слой асфалт на ул. " Кукуш ", регион Илинден. 

От началото на март беше възобновена работата по втория стадий от цялостната реорганизация на ул. " Кукуш " и ул. " Йосиф Щросмайер " в регион " Илинден ", напомня Българска телеграфна агенция. 

В момента се прави и ремонт на пътното платно, тротоарите и осветлението на ул. " Николай Коперник " в столичния квартал " Гео Милев ". Той е в сектора сред улиците " Гео Милев " до улица " Калиманци ".

Ремонтът по ул. " Николай Коперник "
Снимка: БТА
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР