Едни наричат горещата юристка най-сексапилната адвокатка в света, други обаче

...
Едни наричат горещата юристка най-сексапилната адвокатка в света, други обаче
Коментари Харесай

Сексапилна адвокатка с привлекателни пищни форми превзе мрежата

Едни назовават горещата юристка най-сексапилната адвокатка в света, други обаче възразяват и споделят, че не е задоволително и обичайно служителка на Темида да демонстрира своето тяло пред всички. Ярден Хахам (Yarden Haham) е млада привлекателна госпожица с обилни форми, която живее в Израел и работи като юрист. В свободното си време тя обича да се фотографира в пикантни пози и облекло и да разгласява фотосите в Инстаграм.



Откровеността на Ярден е оценена по достолепие от нейните почитатели, които са към този момент над 200 хиляди От своя страна, обаче, интернет потребителите, които са с по-пуритански възгледи се възмущават, че жена с сходна специалност може по този начин умерено, без терзание да да демонстрира тялото си по бански или долно долни дрехи.



Самата Ярден споделя, че въобще не счита да дава отговор или да се занимава с злобарите и ще се любува на живота. Съдейки по фотосите й, това нейно предпочитание й се получава чудесно. Паралелно с триумфите й на юридическото занятие, тя съумява и да се забавлява. Впрочем уверете се сами!

Превод и редакция: БЛИЦ



















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР