Едната от секси психоложките на националите Лилия Стефанова се уреди

...
Едната от секси психоложките на националите Лилия Стефанова се уреди
Коментари Харесай

Скандалната психоложка на националите се намърда в телевизията на Слави

Едната от секси психоложките на националите Лилия Стефанова се уреди в малкия екран на Слави Трифонов. Добилата скандална популярност около нападките на Николета Лозанова терапевтка получи своя графа в неговото шоу.

Блондинката ще разяснява злободневни тематики. Тя получи предлагането за работа, откакто плени Слави с чара си. "Ти си толкоз красива за психоложка ", възкликна Трифонов в наличието на Лилия.

Стефанова влезе и в ролята на психоложка на Слави. Тя му даде някои скъпи препоръки за персоналния живот. Според нея, в случай че човек си повтаря какъв брой е сполучлив и има вяра в любовта, рано или късно всичко ще се подреди. Тя разкри още, че се занимава с клинична логика на психиката и има богат опит с всевъзможни поведенчески промени, написа "България Днес ".

Николета Лозанова се заяде със спортни психоложки

Не бе подминат и абсурдът с Николета Лозанова. Плеймейтката, която е измежду любимките за скечове на Слави, още веднъж бе избъзикана от него. "Николета не беше ли предходната психоложка на националния тим?! ", запита той. Tова провокира плевел смях от страна на Лилия.

"Не съм чувала такова нещо ", сподели тя. След това добави, че не обръща внимание на рецензиите. Те означавали, че си е свършила добре работата.

Слави обаче не остави Николета на мира. "Тя беше доста заангажирана с националния тим и с някои от футболистите дружно си гледат децата ", продължи с шегите Трифонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР