Една вдовица е изправена пред необходимостта да плати хиляди лири,

...
Една вдовица е изправена пред необходимостта да плати хиляди лири,
Коментари Харесай

Вдовицата е изправена пред такса от £2,600 за достъп до £48,000 Premium Bonds, наследени от покойния съпруг

Една вдовица е изправена пред нуждата да заплати хиляди лири, с цел да получи достъп до парите от спестяванията на Premium Bonds на починалия си брачен партньор.

Г-жа Джоунс*, чието име е променено, загуби 60-годишния си брачен партньор предходната година, откакто беше диагностицирана с терминална болест, оповестява GB News. Двойката е вложила пари в премиум облигации през целия си живот, а все още на гибелта си господин Джоунс е имал £48 000 в поддържаната от държавното управление спестовна скица.

Покойният й брачен партньор беше оставил всичко, което имаше, на госпожа Джоунс и като единствен бенефициент и реализатор на наследството на брачна половинка си, тя вярваше, че ще успее да получи парите. Въпреки това, защото притежанието на премиум облигации надвишава £5000, госпожа Джоунс ще би трябвало да кандидатства за „ Grant of Probate “ заради националните правила за спестявания и вложения (NS&I). Това е юридически документ, който от време на време е нужен за достъп до банкови сметки, продажба на активи и споразумяване на задължения,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР