Една снимка наистина може да каже много. В понеделник се

...
Една снимка наистина може да каже много. В понеделник се
Коментари Харесай

Кендъл Дженър и кенчето кола: Реклама или просто снимка?

Една фотография в действителност може да каже доста. В понеделник се появи фотос със супермодела Кендъл Дженър, на който се вижда по какъв начин тя излиза от магазин с кенче кола в ръка. Нарочно или не, кенчето беше обърнато към камерата, тъй че да се забележи марката, а Кендъл беше в безспорен звук с цвета на напитката.

Тя носеше оранжева рокля, а в ръката си държеше червено-оранжевата Кока-Кола. Случайност или не, само че напитката, която Дженър избра да си купи тъкмо в този ден, е най-новият усет на Кока-Кола – кола с усет на ванилия и портокал.

И до момента в който някои хора просто се любуваха на фотографията, други сметнаха това за доста добър рекламен трик. Моделът преди е взела участие в реклами на Пепси, които са съперници на Кока-Кола. Точно това разсъни съмнението на някои наблюдателни почитатели.

Съмненията се ускориха откакто самата Кендъл разгласява в профила си в Инстаграм фотография от камерата в магазина, на която се вижда по какъв начин тя чака да заплати на касата за своята напитка. И въпреки името на продукта да не се вижда доста добре, хората доста елементарно може да го познаят.

Все отново моделката не е загатнала компанията, само че пък от Кока-Кола не подминаха поста. В коментар под фотографията, те пишат „ Когато намериш напитка, която си отива с тоалета ти “. Снимката има над 4 млн. лайкове от почитателите на Дженър.

Не всички обаче са удовлетворени от тази фотография. Доста от хората сметнаха това за на ниска цена трик, с който да се промотира марката. Инстаграм акаунт, който се занимава с коментар на стилните трендове, изрази опасения, че постът съзнателно няма #Ad, с който се отбелязва платеното наличие, тъй като по този метод Кока-Кола пести пари.

Потребители на Туитър също сметнаха това за много добра реклама. Някои даже припомниха, че това не е първият път, в който член от фамилията Кардашян-Дженър се асоциира с Кока-Кола. В епизод на шоуто Животът на Кардашян се вижда, че хладилникът на Кендъл е цялостен с кенчета от известната напитка.

От Кока-Кола обявиха за Insider, че това не е реклама. „ Видяхме фотосите, когато се появиха в медиите. Радваме се, че тя е почитател на напитката. Няма по-хубаво нещо от това да пиеш една студена кола в летните дни и сме удовлетворени, че и Кендъл го схваща “, обявиха от компанията.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР