Една смела млада майка сподели своя личен път на бременността

...
Една смела млада майка сподели своя личен път на бременността
Коментари Харесай

Млада майка разкрива как бременността всъщност променя тялото

Една смела млада майка показа своя персонален път на бременността и раждането, като хвърли светлина върху физическия " налог " върху ѝ. В мощно обръщение тя също по този начин заема позиция против безсърдечните хора, които практикуват тъй наречените " body shaming ". Нейната вдъхновяваща история служи като увещание за силата и издръжливостта на майките на всички места по света:

В известно видео в TikTok Миа Съмървил от Канбера демонстрира тялото си след бременността, наблягайки съществуването на отпусната кожа към корема. Смелото разобличаване за нейната физическа промяна притегли доста внимание. Въпреки че в началото се надявала на бързо възобновяване след раждането, Миа в този момент се приспособява към променената си физика. Тя показва непоколебимата си обич към майчинството, само че не е предполагала, че коремчето ѝ няма да се върне в предходната си форма.
 2389482
В изявление тя споделя: " Това обаче не изключва обстоятелството, че да станеш майка значи, че преминаваш през големи промени в живота си, както душевен, по този начин и физически. Винаги съм била доста положителна и уверена в себе си. Но като видях какъв брой друго изглеждах, откакто родих Пипа, ми трябваше малко време да привикна. "

Тя снима видео без тъкмо желание. Установила, че представянето на разнообразни тела мощно липсва в всеобщите медии. Преобладаващият облик на звезди и инфлуенсъри, които видимо без изпитание възстановяват фигурите си отпреди бременността в границите на дни, увековечава нереалистичните упования. Така че тя вярвала, че без старания ще възвърне точния си тип преди бременността.
 2389483
Все отново тя обича майчинството и не я интересува какво споделят хората в обществените мрежи за нейните промени. " Обичам момиченцето си повече от всичко и не бих трансформирала това да съм майка за нищо на света... Освен това е просто обидно. По създание се споделя, че единствената цел на дамата в живота е да наподобява привлекателна и съвършена. "
 2389484
Разкривайки нефилтрираната истина за бременността, ние насърчаваме просвета на приобщаване, съпричастност и приемане, като подсигуряваме, че всяка жена се усеща забелязана, одобрена и овластена в своето неповторимо прекарване на бременността.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР