Една седмица преди да му се роди втори син, Кубрат

...
Една седмица преди да му се роди втори син, Кубрат
Коментари Харесай

Андреа пусна снимка с Кубрат на рождения си ден и скандален запис за новата му жена

Една седмица преди да му се роди втори наследник, Кубрат Пулев персонално е честитил рождения ден на Андреа в столичен ресторант. Нещо повече! Двамата не просто са били на една маса, само че и май са се сближили още веднъж, нищо че раздялата им бе шумна, скандална и към момента необятно коментирана, написа " Блиц ". Преди броени часове поп фолк звездата сподели фотография на Инстаграм сторито си от персоналния си празник, на която се вижда и Кубрат. Кадърът очевидно е дело на умел фотограф, тъй като е видно, че топ боксьорът ни се старае  да се скрие зад рожденичката, на която преди този момент е подарил безценен подарък - гривна на Картие за 12 000 евро!, разкриват още от уеб страницата.



Скандалната фотография беше крита усърдно до момента, само че ето, че към този момент е ясно, че нещата не са такива, каквито наподобяват. А потвържденията за това, както се споделя, към този момент валят като из ведро от профила на Андреа, която даже качи фрагмента на стори в Инстаграма си, уточнявайки датата - 23.01.2023 с думите " За да не пишете отново " луда "! И скандалното не свършва дотук! 

Скандалният телефонен диалог, който изпълнителката качи в You Tube канала си, безусловно взриви мрежата, предизвиквайки за броени минути същинска буря от мнения.

Там той приказва за жена си.



От близо 15-минутния диалог излиза наяве какво е същинското лице на новата жена в живота на Кубрат Пулев.

Клипът със записа обаче към този момент е заличен. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР