Една съпруга беше толкова решена да отмъсти на своя съпруг-любовник,

...
Една съпруга беше толкова решена да отмъсти на своя съпруг-любовник,
Коментари Харесай

Съпруга публично засрамва изневеряващия съпруг по жесток начин - и някои казват, че е прекалено

Една брачна половинка беше толкоз решена да отмъсти на своя съпруг-любовник, че измисли остроумен метод да го каже на целия свят какво е направил.

Да схванеш, че сътрудникът ти е изневерил е извънредно прекарване и до момента в който жертвите се лекуват от него по разнообразни способи, от време на време отмъщението е ядене, което най-добре се сервира студено.

Една жена сподели лудориите на излъгания си брачен партньор в язвителна записка, написана върху матрак, кацнал в профил на стена пред дома й. Тя даде да се разбере, че желанията й са да се разведе, само че някои хора се съмняват дали това е стъпка прекомерно надалеч.

Съобщението, написано с алена багра, гласи: „ Смених ключалките (името му). Занеси леглото в къщата на (името й). Уличница. Развеждам се с теб. Казах на децата какво направи в нашето легло и те към този момент не обичат баща. "

Но освен съседите са видели проклетото известие. Тя също по този начин анонимно показа фотография на повредата в нишка в Reddit, озаглавена „ Нека накараме децата да стигнат до това “.

Но...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР