Една от звездите на Анадолу Ефес - Шейн Ларкин, сподели,

...
Една от звездите на Анадолу Ефес - Шейн Ларкин, сподели,
Коментари Харесай

Ларкин каза кога да очакваме завръщането му

Една от звездите на Анадолу Ефес - Шейн Ларкин, показа, че завръщането му в игра ще се случи в идващите няколко седмици. Гардът на европейските първенци към момента не е направил дебюта си за сезона, защото се възвръща от травмата в китката, която получи още на ЕвроБаскет 2022.
 Анадолу Ефес удари Барса Анадолу Ефес удари Барса
" Ще забележим. Със сигурност ще се завърна в идващите няколко седмици. Остава да забележим по кое време тъкмо ще съумея да се възстановя изцяло. Чувствам се добре. Много време бях отвън терените поради ръката, само че в този момент съм окей. Радвам се, че още веднъж съм част от тима. Постигнахме доста значима победа ", съобщи американецът след триумфа на Ефес над Барселона с 96:86 през вчерашния ден.

Първенците на Стария континент записаха мудно начало на сезона и позволиха пет загуби в първите си седем мача, само че нощес съумяха да спрат неприятната серия от три следващи провали. Във краткотрайното класиране турският гранд се намира на 13-ата позиция с баланс от 3-5.

Снимка: Facebook/Anadolu Efes

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР