Една от звездите, които ще участват в новия сезон на

...
Една от звездите, които ще участват в новия сезон на
Коментари Харесай

Д-р Щонова сбъдна голяма мечта на Злати Йочев

Една от звездите, които ще вземат участие в новия сезон на “Денсинг страс ” е водещата на здравното предаване на bTV. Преди старта на танцовата конкуренция тя пристигна при Златимир Йочев и Мария Цънцарова и описа, че подговката за нея е мъчителна, само че това я прави още по-мотивирана.



Според доктор Неделя Щонова това е парадоксална реакция, която зависи от връзката “мозък-мускул ”. Водещата сподели фотография на ранените си крайници след подготовка и показа, че танците са я предиздвикали да усеща болежка тук-там, които не е подозирала. Но това не я отчайва, а в противен случай.



“През болката в нас влиза светлината ”, изясни въодушевено доктор Щонова. Тя добави, че танцовото шоу ще въодушеви доста фенове със усложнения да се пробват да се оправят все пак.



Телевизионната докторка опроверга и изявления в медиите, че е счупила с глава окачения таван на репетиционната по време на танци. Тя сама сподели вредата в обществените мрежи. “Но не счупих тавана с глава, а със крайник ”, сподели доктор Щонова, която сама се чуди по какъв начин крайника ѝ се е оказал толкоз високо.



В края на срещата водещият Златимир Йочев не устоя и показа, че постоянно е мечтал да е в Бразилия, да рита топка на Копакабана и да танцува самба по време на карнавала в Рио. Д-р Щонова води Злати в центъра на студиото и оказа помощ със препоръки да прояви танцовите си умения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР