Една от задължителните съставки на женската увереност е умерената доза

...
Една от задължителните съставки на женската увереност е умерената доза
Коментари Харесай

Заблестете с новогодишен подарък от Invoke

Една от наложителните съставки на женската убеденост е умерената доза нарцисизъм.

Включително и когато решаваме да си създадем хубав и моден подарък! От Invoke ни изкушават да си го позволим през декември. През целия месец всеки, който закупи две бижута Invoke, ще получи специфичен комплимент – трето украшение подарък.

Бижутата Invoke се отличават с изящни форми, съвременен дизайн и прецизна ръчна направа. Всеки кристал се шлифова, слага се ръчно и се инкрустира идентично на диамантите. Разнообразието от форми и материали прави бижутата подобаващи аксесоари за всеки мотив – както за динамичното всекидневие, по този начин и за специфичните мотиви.

Бижутата от Диамантената серия са съвършен свършек за празничната визия, серия Розово злато е подобаваща за дами, които разчупват ежедневната визия с атрактивни аксесоари, а бижутата с многоцветни кристали са подобаващи за дамите, които обичат да опитват.

Така че не се колебайте да зарадвате с сходен изтънчен жест дама, на която държите. Или две! А третото украшение заслужавате да е за вас самата.

 Заблестете с новогодишен подарък от Invoke  Заблестете с новогодишен подарък от Invoke  Заблестете с новогодишен подарък от Invoke  Заблестете с новогодишен подарък от Invoke  Заблестете с новогодишен подарък от Invoke  Заблестете с новогодишен подарък от Invoke

Бижутата Invoke са точният акцент за съвършена визия, отговарящи на условията даже на най-взискателните дами, безкомпромисни към външния си тип. Защото няма нищо по-хубаво от това да подариш на обичаната жена искра, жанр и хубост.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР