Една от задачите, които стопанинът на Фермата“ Ники постави през

...
Една от задачите, които стопанинът на Фермата“ Ники постави през
Коментари Харесай

Ивайло Караньотов разплака шефката на „Фермата“


Една от дилемите, които стопанинът на „ Фермата “ Ники сложи през новата седмица в риалитито, съумя освен да скара Ивайло Караньотов и фермера на седмицата Милена, само че и да докара леосвъдката до плач.

Изработката на кокошарник, в който да бъдат настанени новите жители на стопанството – кокошки и квачка с дребни пиленца, провокира съществено напрежение сред Ивайло и Милена, защото брачният партньор на Аня Пенчева дълго време не съумя да разбере какво тъкмо желае от него новата му шефка. Нейната логичност за построяването на курника очевидно не отговаряше на неговите знания и това докара до разправии на висок звук. „ На Ивайло му е комплекс да има жена-началник “, разгласи Милена.

Явно обаче напрежението да бъде началник и на нея й пристигна допълнително, тъй като откакто пристрастеностите сред двамата поутихнаха, тя се отдели настрани и заплака. Пред Йордан Йовчев лесовъдката показа, че забележките на Ивайло я карат да се усеща тъпа и даже й се желае да напусне. Разбрал, че е разстроил Милена, Караньотов й се извини, а по-късно изясни, че се е изненадал, че искайки точна информация, я е засегнал толкоз доста.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР