Една от приятните изненади на поп-фолк сцената тази година безспорно

...
Една от приятните изненади на поп-фолк сцената тази година безспорно
Коментари Харесай

Ах, тази Палома! Новата поп-фолк звезда няма спирка - качи горещи снимки за радост на фетишистите

Една от приятните изненади на поп-фолк сцената тази година несъмнено е Палома Митева. Моделката до момента беше известна като Instagram инфлуенсърка, само че се оказа, че си я бива и в пеенето. 

Виж още: Заедно ли са Стратимир и Елизабет от " Игри на волята "? Тими разяснява слуховете

И както множеството поп-фолк звезди, и Палома заприказва много сполучливо на езика на провокацията. Направи го със фотографията по-долу, като по този метод предизвика огромна част от мъжката си публика:

Коментарите под фотографията са най-вече на мъже, а някои от тях са си същински фетишисти. Но евентуално е обикновено поради фотографията... Е, истината е, че с това Палома не спря:

Инстаграмърката не поставя текстове под фотосите, тъй че единствено можем да гадаем каква е била концепцията зад фотосите, само че каквато и да е, получила се е! 

Виж още: Родните богаташи знаят по какъв начин да се глезят: Светлана Гущерова с разтривки в колата 

Певицата неотдавна показа в изявление, че има мъж до себе си и че той е тъкмо подобен, какъвто в миналото си е мечтала. В последната година се сбъдва и друга нейна фантазия - да пее, въпреки че нерядко получава рецензии от злобарите, че в действителност точно пеенето ѝ е слабата линия. 

Изображение: https://www.instagram.com/palomaamitevaa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР