Една от първите асоциации при споменаването на името на холивудската

...
Една от първите асоциации при споменаването на името на холивудската
Коментари Харесай

Новият бански на Деми Мур – сладък и секси

Една от първите асоциации при споменаването на името на холивудската звезда Деми Мур е банският. Едва ли тези, които са гледали „ Ангелите на Чарли “ са не запомнили сцената, в която тя се появява облечена в едвам забележими триъгълни бикини с дъска за сърф в ръце? Любовта на Мур към банските костюми в никакъв случай не е отминавала. Доказателството е във водоустойчивия спандекс: през днешния ден актрисата пусна първата си сбирка с марката за бански костюми Andie, която се състои от 10 елементи, а цената варира от $75 до $155.

За своя дизайнерски дебют Мур избра нещо по-прикрито. „ Много от това, което видях през последните няколко години, беше все по-оскъдни бански. Така въображението не може да се развихри в цялостната си мощ “, изяснява Мур. „ Лично аз съм привърженичка на изчистените форми, като елементарни триъгълни бикини “.

Мур, която счита себе си за дете на 70-те години, поглежда към предишното, а точно когато са на мода по-покриващите бикини от 30-те, 40-те и 50-те години на предишния век.

 
               

Мур е известна със пристрастеността си към колекционирането на бански костюми. „ Имам много бански на Jantzen, както и на редица не чак толкоз известни производители “, споделя актрисата, която се въодушевява от костюмите на Норма Камала, известна със своите бански от 80-те години на предишния век. „ Те наподобяват рокли и никой не ми предположил, че в действителност това са бански. Днес аналог на Камала е Andie със своята пола, която може да носите с разнообразни горнища “. Мур работи с Мишел Копелман, вицепрезидент на марката и дизайна в Andie.

В последна сметка Мур желае да ви покаже, че има костюм за всеки, без значение какъв брой даден човек желае или не желае да разкрие от тялото си. „ Мисля, че отличният модел бански излъчва убеденост да знаеш, че не е нужно да показваш доста кожа, с цел да си секси. Хем се чувстваш затрупан, хем секси и занимателно “, заключава Мур.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР