Една от обичаните българки разкри дългопазена тайна.Голямата ни певица Йорданка

...
Една от обичаните българки разкри дългопазена тайна.Голямата ни певица Йорданка
Коментари Харесай

Йорданка Христова: Оцелях по чудо при инцидент със самолет

Една от обичаните българки разкри дългопазена загадка.

Голямата ни певица Йорданка Христова хвърли огромна бомба единствено няколко дни след 80-годишния си празник. Тя разголи душата си и за първи път призна едни от най-големите си секрети, които е крила до този миг. 

Шармантната естрадна легенда има призрачен случай със аероплан, който по знамение я оставя жива и здрава. Освен това тя разкрива и своето виждане за изневярата и за какво я прости, както и за връзката си с Фидел Кастро. 

" Човек би трябвало да бъде същински, да не промени на себе си и това, което е бил. Важно е да бъдеш добър. Всички позитивни страсти, които вършат един човек добър, би трябвало да ги има. Трябва да бягаме от егото, тъй като пречи ужасно доста ", споделя тя в изявление пред Мон дьо по Нова Тв. 

" От дребна сама предпочитам тоалетите си. Рисувах ги и имах дами, които по-късно ги шиеха. Много малко конфекция нося, аз съм подвижен в във връзка с музиката, и в обстановките, това ми оказва помощ да оставам жив. Но при започване на моята кариера бях черно-бяла. Сега съм по-склонна ", добавя Данчето Христова. 

" Не се опасявам от гибелта, даже не мисля за нея. Понякога се случва. Татко издъхна в ръцете ми. Досега не съм се замисляла по какъв начин въобще го осъзнах това нещо. Не желая да мисля за това, знам, че ще пристигна, както е писано по този начин ще стане. По-тежка дума от " довиждане " няма. 

Политика по принцип не я обичам и отбягвам от нея. С Фидел Кастро се срещнах при второто ми посещаване в Куба. Бяха ни поканили на един бейсболен мач, видяхме се и се здрависахме. После още няколко пъти сме се срещали. Той е неповторима персона - един от най-обичаните и в това време един от най-мразените. Той е цар на пиара. С него в никакъв случай не сме имали диалози за брак. 

Сега си давам сметка, че една невярност, някаква инцидентна химия някъде, прощавам я наложително. Просто подобен е бил моментът, тъй като и на мен може да ми се случи. Когато не се отразява на връзката, която има стойност. Уважавам мъже, които съумяват да си разнообразяват живота и да имат прелестни фамилии. Моята баба споделяше, че мъжете с възрастта имат потребност от свежа кръв. 

Бог е този, който ме центрира и дължа доста неща. Имах самолетни произшествия, в които той ме е избавил. Навремето пътувахме със самолет от София до Горна Оряховица и е имало случаи, в които вятърът духа и това малко самолетче ще изхвърчи от пистата ", откровена е надарената ни певица, която на 10 септември навърши 80 години, написа novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР