Една от няколкото страници в GoFundMe, създадени за тежко битата

...
Една от няколкото страници в GoFundMe, създадени за тежко битата
Коментари Харесай

GoFundMe на тийнейджърката Кейли Гейн от Мисури достигна 300 000 долара, докато тийнейджърката се бори за живот 7 дни след разбиването на главата

Една от няколкото страници в GoFundMe, основани за тежко битата тийнейджърка Кейли Гейн, на 16 години, преди малко доближи крайъгълен камък от 300 000 $ (235 500 английски лири ), до момента в който хиляди донори се събират, с цел да поддържат нейните старания за възобновяване, до момента в който тя продължава да се бори за живота си.

Тийнейджърката беше брутално нападната и претърпя тежки мозъчни увреждания, откакто главата й беше разрушена неведнъж в бетон по време на нечовечен пердах в гимназията й предишния петък към 14:30 ч. локално време в Сейнт Луис.

Смущаващи фрагменти демонстрират по какъв начин тя лежи на земята, гърчи и се схваща. Другото момиче, за което се твърди, че е на 15 години, избяга от местопроизшествието, както и феновете, оставяйки Кейли да се гърчи, до момента в който незабавната помощ дойде минути по-късно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Родителите на Кейли Гейн нарушават мълчанието и „ остават обнадеждени “, когато младежът си потегли мозъчно повреден при сборичкване в учебно заведение

Видеото на нападението с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР