Една от най-възрастните жителки на Великобритания отбеляза юбилея си в

...
Една от най-възрастните жителки на Великобритания отбеляза юбилея си в
Коментари Харесай

Въпреки епидемията: 105-годишна баба си спретна шумно парти за рождения ден

Една от най-възрастните жителки на Англия означи юбилея си в пъб, макар рекомендациите на управляващите в разгара на пандемията от новия ковид хората да заобикалят многолюдните места и да останат по домовете си, написа в. "Дейли мейл ".

На 17 март Елън Матюс отпразнува 105-ия си рожден ден. Рожденичката означи, че през дългия си живот е видяла доста и че новият ковид не я плаши. Тя разкри тайната на дълголетието си пред публицисти.

По думите й, с цел да имаш дълъг живот, е нужно да си в крайник с времето.

Тържеството се състояло в пъб в Нортхамптън, където се събрали нейни другари и родственици. По случай рождения си ден Матюс изпила чаша вино.

Елън отхвърля да живее в подслон за възрастни, без значение че е прекарала инсулт и има травма на ръката. За здравословното й положение се грижат медицински сестри, които я посещават 3 пъти на ден.

"Храня се здравословно - в порциите ми има доста зеленчуци. Все още мога сама да сготвя нещо. Доставя ми наслада да изпия чаша вино ", сподели тя.

По-рано столетничка от Саут Шийлдс в графство Тайн и Уиър, Англия, увери, че тайната на дългия й живот е пеенето. На 27 януари Летиция Ланкастър навърши 100 години и зарадва другари и близки с осъществяване на именита джаз комбинация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР