Една от най-вървежните фолк звезди на 90-те години - Теодора,

...
Една от най-вървежните фолк звезди на 90-те години - Теодора,
Коментари Харесай

Помните ли тази фолк певица? Не е за вярване докъде стигна С...

Една от най-вървежните фолк звезди на 90-те години - Теодора, изненадва прелестно с визията си, която няма нищо общо с лекия род. Певицата толкоз се е трансформирала, че даже почитателите ѝ не могат да я разпознаят. Звездата на " Диапазон рекърдс ", която изгря с шлагери като " Смешна цена ", " Изневерявам ти ", " Престъпление ", " Моят номер " е сменила тотално стайлинга си.

Бургазлийката Теди от години не е дейна във фолк кариерата си. Тя се отдаде на майчинството си и то на доста надалеч. Певицата живее чак в Щатите със брачна половинка й Иво и дъщеричката им Мария, която към този момент е на 6 годинки, написа hotnews.bg. През 2016-а певицата и обичания й подвигнаха обилна женитба пред фамозните фонтани на хотел " Беладжио " в Лас Вегас.



39-годишната фолк дива тотално скъса с бурния метод на живот. Основното й занятие са грижите които поставя за наследницата си. Много от колежките на Теди, които скъсаха със сцената се отдадоха на най-различни планове, като да вземем за пример създаването на фешън марки. Изпълнителката на " Твоят номер " обаче избра да си гледа фамилията. Тя обаче не е от завладяващите майки в обществената мрежа, които не стопират да разгласяват фотоси на децата си. Затхова и съвсем не може да бъде открита фотография на порасналата й щерка.

Гласовитата Теодора несъмнено не е изгубила съвършените си ограничения.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР