Една от най-трудните задачи пред любителите на спортни залози е

...
Една от най-трудните задачи пред любителите на спортни залози е
Коментари Харесай

Стратегии за залагане: Двойна печалба без да губим пари

Една от най-трудните задания пред феновете на спортни залози е да изградят вярна тактика, която да им обезпечи позитивен паричен баланс. Мнозина " играчи " избират да играят на несъмнено, с цел да не рискуват парите си. Именно заради тази причина нашият екип от типстъри Ви показва сигурна тактика за залагане , при която рисковете са сведени до най-малко, а облагата рано или късно идва.
За кои спортове?
Нашата тактика се отнася до спортове, в които крайният излаз е формиран от единствено два разновидността - победа/загуба (1/2), а не в спортове като футбола, където е вероятен и трети излаз - тъждество (Х). Препоръчваме ви три съществени спорта, върху които да фокусирате вашите
залози - тенис, баскетбол и волейбол, като изберете спорта, който следите най-вече и имате най-големи знания.

Стратегия 2-2-2 
 Тази тактика се състои в няколко простички правила, които ще разбираем с образци от тениса. Избирате победител в четири разнообразни мача, чийто коефициент да е сред 1,40 и 1,60. След това разпределяте четирите мача в два обособени фиша по ваш избор. Получава се общ коефициент за всеки фиш над 2,00 и с това сте спазили едно от изискванията на тази тактика.
Когато към този момент имате два обособени фиша, всеки от които с коефициент над 2,00, слагате идентичен
залог и на двата фиша - да вземем за пример 200 лв.. По този метод си гарантирате, че даже и един от двата фиша да " изгори ", то другият освен ще ви избие загубите, само че и ще излезете на дребна облага (заради по-високия от 2,00 коефициент). 
Тази тактика се ползва, до момента в който в един миг и двата фиша не излязат дружно. Тогава облагата става двойно по-голяма, а " играчът " може да си разреши и още по-високи
залози. Разбира се значимо е да си наясно със самия спорт и равнището на всеки един отбор/играч и възможностите му да завоюва мача. 

Придържайте се към разпоредбите
Много е значимо да се придържате към правилото 2-2-2, т.е. да играете по два мача в два обособени фиша с коефициент над две. Идеята на тази тактика е да се играят единствено сигурни
залози, които да се движат най-вече сред 1,40 и 1,50 коефициент. Ако играете единствено един мач в права колонка с над 2,00 коефициент, това към този момент нарушава разпоредбите на тактиката и не можете да очаквате резултата " сигурна облага ".
Най-лесният метод да ревизирате по какъв начин работи тази тактика е като я изпробвате. Започнете с дребен
залог - да вземем за пример 10 лв.. Сложете 5 лв. на единия фиш и 5 лв. на другия. И играйте, до момента в който не увеличите бюджета си двойно. Това може да се случи още от първия път, само че може и да продължи 3-4 " врътки ", до момента в който постигнете претенции резултат. Всичко зависи напълно от вас и вашите прогнози.
Автор: Mr. Corner

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР