Една от най-скромните дами в Ергенът остана без роза, видя Plovdiv24.bg

...
Една от най-скромните дами в Ергенът остана без роза, видя Plovdiv24.bg
Коментари Харесай

Една от скромните дами в Ергенът остана без роза

Една от най-скромните дами в " Ергенът " остана без роза, видя  Plovdiv24.bg в епизода в сряда вечер. За последното цвете останаха да се борят Христиана и Моника, като русокосата устатница много се тормози, че ще би трябвало да напусне предаването, само че в последна сметка се оказа късметлийка.

Причината за безпокойството ѝ бе, че нахъсваше всички против Силви, наричайки я " магьосница ". След диалог с Алек той съумя да я накара да премисли своето държание и да се извини за обидите си.

" Обещавам, че ще се постарая да приобщя Силви към нас. “, сподели след диалога си с Алек, Хриси. Тя показа, че той я е докоснал душевно и се е впечатлила от метода му на размишление.

Той пристъпи до тези си дейности и диалози, откакто разбра, че всички останали са изолирали Силви.

За сметка на нея Маги беше една от късметлийките в този епизод, тъй като нейните устни не слизаха от тези на Алек.

" Никога не е късно да ти се случи нещо за първи път, без значение на какъв брой си години. Любовта не признава възраст. “, показа тя.

Тя получи и покана за самостоятелна среща с Алек, само че след игра и извоювана бяла роза, Тея имаше правото да открадне тази среща и да се яви вместо Маги. Последното натъжи доста варненката, която проля и не малко сълзи.

В края на епизода Моника, тръгвайки си вечно от предаването, пожела на Алек.

" Надявам се в действителност да намериш любовта тук. Пожелавам ти шанс “. Моника без и една от участничките, чийто глас се чуваше минимум и остана по-встрани от кръгозора на Алек.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР