Една от най-скандалните ни миски Ивайла Бакалова чака бебе, научи

...
Една от най-скандалните ни миски Ивайла Бакалова чака бебе, научи
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова бременна от скръндза номер 1 Веско Брадата!

Една от най-скандалните ни миски Ивайла Бакалова чака бебе, научи HotArena.

Хубавицата, която към този момент има една щерка на 14 години е заченала от новия си другар Веселин Денков, по прочут като Веско Брадата. Бакалова е от няколко месеца с Веско и по тази причина малко уплашено е приела новината, че ще има бебе. Миската не бързала да разгласява щастливата новина, а самият Веско бил доста благополучен и не давал и дума да се издума за махане на бебока, написа „ Телеграф “.

Брадата е 19-годишен ресторантьор, който държи едни от най-известните кръчми в София. От няколко години Ивайла живее в Дубай, където Брадата също има апартамент, само че избира да остава в жилището на Ивайла когато е там.

Говори се, че Веско Брадата е по-стиснат и от евреин. Маститият предприемач непрекъснато цепел стотинката на две и до момента не е купил и един чифт обувки на Ивайла Бакалова. Двамата са дружно към този момент няколко месеца, само че Ивайла продължавала сама да си заплаща разноските по почивките, на които той я води. Всъщност, скъперничеството на Веско Брадата било пословично, просто Бакалова последна схванала.

Бизнес елитът в София му се надсмива по какъв начин всеки ден засича до километър разхода на персоналната и служебните си коли. Пестеливостта му стигала до такава степен, че когато върви в чужбина, пие вода единствено от чешмите по хотелите. Да даде 2 евро за бутилка минерална вода му се коствало чист обеден грабеж. Дори в Дубай, където постоянно от чешмите тече кафява вода, Веско Брадата си я пие, с цел да не се набутва.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР