Една от най-силните вечери за сезона на Като две капки

...
Една от най-силните вечери за сезона на Като две капки
Коментари Харесай

Дичо и Михаела Маринова превзеха сцената с Ал Бано и Ромина

Една от най-силните вечери за сезона на „ Като две капки вода “ мина в паметни части, неразличими от оригинала облици и компанията на братя Аргирови, които бяха специфични посетители в журито.
 
Наградата за 11-ата нощ на имитациите сграбчи Дичо , който дружно с победителката от пети сезон Михаела Маринова повлече в танц жури и аудитория в ритъма на Ал Бано и Ромина. Рок изпълнителят освен получи поздравления за най-хубавия си облик, само че и провокира продуцента на шоуто Маги Халваджиян да излезе на сцената с бурни поздравления.  
 
„ Този „ гърмеж “ от сила, който от време на време ти прави неприятна услуга, този път направи ослепително осъществяването ти “, поздрави Хилда Казасян осъществяването на Петя Буюклиева , която оглави груапа Kiss с китарата на сина си.
 


„ За всички сезони, в които са ме имитирали, това е освен най-хубавата, само че и зашеметяваща реплика. Единственото, за което скърбя, е, че няма да имам толкоз дълги и красиви крайници “, съобщи певицата след осъществяването на Стефан Илчев .-->
 

ТИТА се изправи пред Crazy на Бритни Спиърс, придавайки момичешко лъчение на песента, основана в годината на нейното раждане. 
 
Въпреки сложните събития в персонален проект, Папи Ханс съумя да пресъздаде настроението на един от летните шлагери на Криско. „ Имитираше по-добре мен, в сравнение с аз себе си “, пошегува се и хитмйкърът от публиката.
 
Една от изненадите на вечерта беше появяването на Благовест Аргиров на сцената, който стана дуетна половинка на Милко Калйджиев - двамата дружно се върнаха в паметните години на близнаците.
 
Деси Добрева пък постави най-известния мустак в страната за облика на Милко Калайджиев, а Мария Илиева се преобрази в Емил Димитров, с цел да опише историята за хубавата Джиджи.
 


На полуфинала на шоуто на 20 май Мария Илиева ще се впусне в двоен облик с дует Каризма, а Петя Буюклиева ще премери глас в облика на Арета Франклин.

ТИТА ще бъде Никол Шерцингер, а Деси Добрева ще скочи в дълбоките води на операта с Монсерат Кабайе. Милко Калайджиев ще се причисли към титаните на рока като Данчо Караджов, а Папи Ханс ще бъде MC Hammer. Стефан на собствен ред ще бъде Емил Димитров, а Дичо ще се върне към женските облика с M People.

Следете, и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на, а задачите епизоди на предаването гледайте в.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР